Godmorgon, onsdag.

publicerat i Vardag.;
Idag är det ledighetsdagen. Varesig om Kevin är sjuk eller inte. Därför älskar jag onsdagar. För på tisdagskvällen blir det som en liten fredagskväll så att man kan vara uppe lite längre. Idag vaknade vi prick tio enligt våran klocka inne i sovrummet. Men den går som vanligt ungefär tio minuter före alla andra klockor för att jag ska hinna upp till skolan i tid, men ändå känna mig pigg när jag vaknar. Man får faktiskt vara lite smart.

Kevin sitter framför Disney Channel och är helt förtrollad framför Musses frukostklubb. Jag har stora funderingar på att hoppa ned i ett bad eller ta en snabb avsköljning av kroppen då det var ett ganska bra tag sedan. Jag känner mig minst sagt snuskig. Men ibland får man faktiskt vara som man själv känner också. Så illa som jag beskriver det - kanske det inte är heller. Jag tvättade håret senast i måndags - så jag är inte döende!

Nåväl. Idag - lite senare på eftermiddagen ska jag och Louise åka in till stan och hämta våra biljetter. Mycket kul! Jag tror vi hade en hisklig tur som fick dem sista "sitta brevid varandra" platserna som fanns kvar på den föreställningen.  Annars fanns det bara platser kvar på den sista föreställningen. Men vem vill vänta till Juni?

Nej. Nu måste jag göra någonting. Aktivera mig någon!
SKÅL.

Kommentera inlägget här :