Home sweet home.

publicerat i Vardag.;
Meningen var som sagt att vi skulle sova hos mina föräldrar idag - i alla fall jag och Kevin. Men med tanke på att anticimex var hos oss så tidigt i morse så ser jag ingen anledning till att störa mina föräldrar mer än nödvändigt. Jag tänkte dock vara här till lite senare i eftermiddag för att försäkra mig om att det inte är några större gifter kvar i lägenheten. Jag var där inne precis innan vi gick på promenad - och då var det inte alls någon stark lukt eller damm som flög omkring i köket - bara rent och fint helt enkelt. Så jag tror vi bara kommer äta middag här ikväll - och sedan är det nog ganska grönt för Kevin att vistas i lägenheten igen.

Just nu sover han. Jag somnade också i tjugo minuter - men tack och lov så väckte min pappa mig så att jag skulle somna ikväll istället. Jag har verkligen ingen lust att vara sömnlös en natt till.

Ronnie ska köpa hem en nynäsposten till mig - så kanske jag kan scanna in den så att ni får se hela repotaget om oss - mig, Kevin, Carolin och Leo! Hoppas det i alla fall.

SKÅL!

Kommentera inlägget här :