Igår.

publicerat i Vardag.;
Igår var jag på en promenad till ICA med mamma. Ni som är intresserade av att veta. Detta var precis när Ronnie hade kommit hem, så jag passade på att ta mig lite "mammaledigt" som man så fint kallar det här i sverige. Bara det att mamma ledigt blev det ju inte precis. Jag fick bära hem, två skittunga kassar som skar in i fingrarna. Och att gå med dem cirka en och en halv kilometer tär på händer och fötter, armar och ben. Så när jag hade kommit fram till dörren så skakade jag så mycket att jag trodde jag skulle svimma. Dels av kylan som fingrarna fått stå ut med och dels av tyngden som skulle kunna krossa vilken myra som hellst. Phu.

Efter mina bravader med ICA kassarna så lagade vi till maten, det blev en massa gott - bland annat rotfruktsgryta med ris och smörstekt färsk vit sparris till. Supergott var det - förutom att sparrisen fastnade i gommen och gick ned i halsen och tog halvt ihjäl en annan. Men men. Det funkade om inte annat.

Sen ringde jag Linnéa och satt med henne i telefonen i ungefär fyrtiominuter igen. Det roligaste är att vi egentligen inte pratar om något vettigt. Hon bara finns i ena änden och jag i den andra så kan vi sitta och småskratta åt varandra för att vi är så tysta. Well well. Vi kanske ska ses nu i helgen, mitt inne i smeten på plattan. Det är typ den enda gemensamma platsen som vi båda hittar till utan att gå vilse. Så det var ju ett smart val av henne, tycker jag. Där lär jag dock inte bli kvar så länge. Men jag tröstar mig med att jag får träffa henne i juni igen!

Efter Linnéa så hade klockan blivit runt halv nio och det var dags att natta en trött liten kille. Han var dock så pass trotsig att han vägrade sova. Så jag och Ronnie bytte av efter halva nattningstiden så att han skulle kunna sova. Så halv tio blev det helt tyst från hans rum.

Vi gick och la oss klockan tio - helt utmattade.

Så såg min kväll mer eller mindre ut.

Kommentera inlägget här :