Iskallt ute.

publicerat i Vardag.;
Jag har varit och hängt upp kläderna utomhus nu och låtit lillkillen springa av sig lite på altanen. Men gud så kallt det är. Jag unnade mig även några obekväma minuter i solstolen, men burr säger jag bara. Skakigt kallt i solstolen var det också. Men jag hoppas att kläderna kommer torka ute idag i alla fall. Så att man kan byta ut torra mot blöta kläder nu under dagen. Jag tänkte i alla fall göra minst tre tvättar till.

Jag har även hunnit städa undan lite här hemma. Det har inte blivit så mycket med tanke på att jag lekt och busat runt lite på golvet med Kevin. Jag har i alla fall städat och bäddat hans säng, och hans rum. Så det är nog den enda platsen i lägenheten som är ren och fin just nu. Sovrummet ser dock inte helt upp ock ned ut det heller. Men det går att bättra på.

Jag har hittat en jättefin mössa som vi fick av min moster. Vi fick en lika dan fast mörkblå när Kevin var runt sex månader men den har han vuxit ur för länge sedan. Men nu sitter det en större - lika dan på hans huvud. Den kommer att följa med honom i alla fall detta år. Mys pys.

Kommentera inlägget här :