Jätte trött.

publicerat i
Snart startar första lektionen igång. Jag räknar inte in hälsopedagogiken som en lektion. Jag nästan sover mig igenom den lektionen och vaknar upp då läraren säger att vi hörs av nästa vecka. Nu så står det svenska på schemat istället. Vi skall gå igenom ismerna - och plocka ut en bild från datorn. Jag har dock ingen aning om vad det är för kriterier på bilden och om den skall innehålla någonting speciellt. Men men. Det är bara att fråga när vi börjat. Jag brukar inte vara den som har problem att förstå sådanna saker med eller utan bild!

I morse gick det jätte bra att lämna Kevin på dagis. Han var dock bara lite bestört över att jag gick. Men det var inga större problem. Jag, å andra sidan - mitt smart ass - glömde både mobil och busskort hemma, så det var bara att vända hemåt och hämta det. Men det gick bara på någon minut så det var inte så stor tidsförlust.

Jag måste leta upp min förredetta mattelärare idag och säga att jag vill prova på att göra matte nationella igen. Sorgligt att man måste göra om det så många gånger. Men jag är inget matte geni och har istället ett mål att klara det. Hoppas mitt mål räcker!

Jag är skittrött och ikväll blir det nog tidigt i säng. Men det kan inte skada å andra sidan. Jag behöver komma in i en rytm till skolan nu. Och prioritera den allra först. Jag vill inte komma efter mer än jag gjort.

SKÅL!

Kommentera inlägget här :