Kevin är vaken.

publicerat i Vardag.;
När Ronnie kom hem för två timmar sedan så tog han nästan direkt med sig Kevin in i sovrummet för att sova. Kevin har dock kommit upp nu, efter en och en halv timmes sovstund - men Ronnie sover vidare. Jag funderar på att ringa och höra med mamma om förslaget om korv fortfarande står kvar. Hon kom nämligen förbi och sa att dem skulle grilla korv, (i regnet) och att jag och Kevin var välkomna över. Men då sov han - så ja, jag får försöka nu helt enkelt. Vi får se bara så att hon inte delat ut korvarna till alla ungarna på gården - och så att det finns lite kvar till oss. Ha ha ha.

Jag har under denna tiden hunnit med att kolla in senaste avsnitten av Andra Avenyn också. Ha ha ha. Jag undrar hur detta trassel skall sluta.. Jag älskar intriger!

Nej. Nu får jag ge upp. Jag skriver igen lite senare.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Roxana:

Heyy! Eftersom jag inte har ditt nr så måste jag kommentera här hela tiden, hoppas att du läser detta i tid nu. :) På lördag är klass-återträffen @ nicksta kl 17-18, vi tänkte grilla så om du e sugen så ta med en korv eller två till dig själv haha :) kramar

Kommentera inlägget här :