Igoallcrazydottcom.com

publicerat i Vardag.;

Kevin har fått världens mundiarré och jag känner att jag verkligen måste få mina läxor gjorda. Men vem har sagt att det är lätt att vara mamma, hallå. Kevin har sjungit alla låtar han kan till mig under tio minuter. Allt från "Valpen min" till "Ja visst ska (jag) leva" - vilket bara innefattar den meningen i låten för att han inte kan hela trots att jag tycker vi sjunger den för gämnan här hemma. Allra precis just nu (vilket troligtvis kommer ändras innom en tiosekundsradie) så sitter han och leker bil med min rygg som ratt... nämnde jag att han har en grym energi? Om inte annat så vet ni det nu.

Men jag får väl säga, tack och lov för att min filosofiläxa inte är längre än att ta ut lite fakta angående någon Karl Marx, som jag för övrigt har spenderat en tjugo minuter med att läsa om på google. Snacka om att ha ett kort men intensivt liv den stackaren hade... men det är väl så med alla filosofer, en annans liv kommer knappast uppmärksammas om si sådär åttioår - nej gud nej.

Under denna tiden som jag har skrivit har jag flyttat över Kevin i sängen fem, sex gånger, men av en underlig anledning så hamnar han bakom mig i datastolen och knuffas, leker, kollar in mina muskler (vilket inte är mycket att skryta med)  rör till oreda på skrivbordet, tar sina armar runt min hals som om att han var mitt halssmycke...

Ja men nämn något som han inte gör. Igoallcrazydottcom.com
Om man bara skulle kunna försöka vara lite smått intresserad av läxan så kanske det skulle gå bättre.
Well well, i try, verkligen!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Alexandra:

Sen när vi har fått ordning på våra liv så får vi bestämma en dag då jag hämtar Kevin från dagis och leker lite så du hinner göra läxor i fred ;) Det där låter ju inte hälsosamt!

Kommentera inlägget här :