Hosta, klippning och nytta.

publicerat i Vardag.;
Kevin har fått en ordentlig förkylningshosta, den lille stackars kraken. Värst är det självklart på nätterna när han i normala fall brukar sova utan avbrott, men inte i natt som ni kanske förstår. Nej nu har han vaknat, helt förtvivlad av att han höll på att hosta lungorna ur sig och jag klandrar honom inte just för att det låter riktigt illa. Vårat lilla rum är så dragit och får in mycket kyla också - vilket självklart inte gör saken bättre. Jag får säga till pappa att vi ska kolla upp var kylan läcker in någonstans.

Hur som helst så har jag gjort lite nytta idag. Jag passade på medans åskan höll på att leka här utanför med att göra klart lite skoluppgifter. Så nu kan jag bocka av att jag har gjort klart en uppgift helt och hållet. Det känns ganska skönt att alla krav och måsten under sommarlovet har förminskats! I morgon kanske jag och Kevin ska klippa oss. Jag funderar starkt på att kanske locka mitt hår lite, eller ge det någon form av permanent volym eller något. Jag avskyr när mitt hår ligger platt fall som en pannkaka - allra mest när jag känner mig som en våt hund. Men jag får diskutera det med min frissör, såklart!

Skönt att få bli ompysslad också, trots att det kändes lite som igår som jag klippte mig sist...
Men icke sa nicke!
Puss&Kram.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Micca:

Usch, jobbigt med hosta=/ Emanuel har själv ätit pencillin för det nu sen i måndags! Men inte har de blivit bättre. Han hostar ju tills han spyr..

Näe usch, det är inte kul när ens små blir sjuka!



Trist med åskväder btw, som tur är har det inte kommit hit upp (än).



pok.

2:a kommentar, skriven , av micca:

Hualigen:( Emanuel kaskadspydde ju över mig häromdagen. han hade nyss äte välling ; )

Sen så i lördags då vi var på Urkult (nån hippiegrejsblaha i grannbyn) så satt vi med 2 kompisar och käkade på nån thairesturang och då kom det upp MASSA slem, som jag fick fånga i händerna. Riktigt trevligt:P

Känns inte som han blir nå bättre så vi ska till vårdcentralen imorgon igen. Eller om det blir akuten, få se vilka som tar oss på allvar!



Haha. Jadu.. fast jag tycker åska är mysigt.

Men..trist att behöva springa runt och dra ur alla sladdar och gud vet vad:P

Kommentera inlägget här :