Har man inte jobb så skaffar man sig.

publicerat i Vardag.;
Hallå där alla läsare som fortfarande hänger kvar!

Jag har inte haft varken ork eller lust eller inte ens tillgång att skriva. I fredags jobbade jag som servetris inne i stan på en firmafest (elteknik AB). Det var ruskigt roligt och det innebar inte bara jobb utan även mycket nöje också (låt oss inte gå in mer på det). Hur som helst - sen i lördags så sparkade Kevin upp mig ur sängen runt halv sju. Jätte roligt med tanke på att jag somnade runt fyra - men är man mamma så har man krav på sig. Efter frukost och bort-tagning av sminket så åkte vi tillbaka till lokalen och städade undan lite smått - det var inte så illa som jag hade förväntat mig.

På kvällen så hamnade jag i säng vid sju. Jag och Kevin somnade lika snabbt båda två och vi sov till klockan var halv nio! Så länge var det riktigt länge sedan jag sov sist! Efter att ha samlat på sig så mycket energi så började jag möblera om. Jag bytte plats på min säng ( som jag nu mer använder som soffa) och min soffa som nu mer används som säng. Jag kände att  - om jag och Kevin nu ska trängas i sängen så kan man göra det med en stor säng hellre än med en liten. Så , så fick det bli.

Annars har jag inte gjort så mycket - idag har jag varit hemma från skolan då jag är dunderförkyld. Jag ska snart ner på utvecklingssamtal på dagis och därefter ta med mig Kevin hem och laga en god lassagne tror jag. Sen så måste jag plugga gärnet då jag har en hel skolbok med namnet "hälsopedagogik" som ska läsas ut tills i morgon. Som sagt, har man inte jobb så skaffar man sig (smart som man är!)

Pusskalas.

Kommentera inlägget här :