Tufft att jobba med catering.

publicerat i
Tretusenniohundra kronor fick vi idag för våran catering. Ganska bra och shyssta pengar då man tänker på mödan som man lägger ut på kalaset. Det kostar näst intill ingenting om man gämnför med det man drar in. Jag och Jasmine fick ta hand om alla cannapéer. Suck. Smörgås efter smörgås var tvunget att stickas ut med utstickare och sedan plaseras på stekbordet så att dem skulle få färg. Därefter plaserar man smeten som är pålägg vilket man antingen spritsar eller kluttar på med sked. Fem olika, gånger trettio stycken blev det. Närmare bestämt etthundrafemtio stycken. Två andra i klassen gjorde i ordning annan mat som också skulle catera's. Mycket blev det samtidigt med både restaurangen och catering. Men det blev mycket mycket lyckat.

Nej. Fy. Nu är jag så trött på mat och allt som hör där till.
Jag luktar både skaldjur och creme fraiche och fisk.
En riktigt salig blandning med andra ord.

- - - - - - - - - -

LOVE

Kommentera inlägget här :