Imsevimsespindel.

publicerat i Musik;
"Imse vimse spindel, WOW!
Spinn bara spinn bara spinn natten lång.
Imse vimse spindel, WOW!
Spinn bara spinn bara spinn natten lång.
Regnet det öser ned, solen går upp och ned.
Spinn bara spinn bara spinn natten lång."


Hela middagen gick åt till att sjunga och göra rörelserna till en "rockigare" variant av imse vimse spindel. Kevin älskar dessa gånger han får (tro mig) SKRIKA ut ordet "WOW!" i melodin. Det är det enda ordet han kan uttala fullt ut - och är självklart jätte charmigt. Men efter en stund så inser man att man kanske skulle ha väntat med att sjunga just för att talriken fortfarande är lika full som den var när vi satte oss. Han hade ändå lyckats pilla lite med gaffeln i maten så att pastan hade flyttat plats på talriken och bad om att få hoppa ned. Nja, han hade ju fått i sig fruktsoppa innan så man ska väll inte klaga speciellt.

Jag fick sova middag i en timma i alla fall - och jag sov middag innan själva middagen. Nu känner jag mig i alla fall mycket piggare än innan. Kevin väckte mig efter halva tiden genom att tända taklampan till sovrummet. Lyckat. Jag fick jätte ont i ögonen, men somnade om lika fort för det! Sen kom Ronnie in efter andra halvlek och sa att jag skulle komma upp och hjälpa till med middagen. Då hade min mage redan börjat kurra så pass att jag inte tog illa vid mig av väckningen. Jag måste som sagt kunna somna ikväll också.

Jag ska hoppa ned i badet sen när Kevin har somnat. Jag fryser som ett asplöv men tänkte att jag kan vara vaken och "umgås" med Kevin till han somnar. Det är trots allt Ronnies tur att söva lillkillen ikväll så att jag slipper. Höhö.
Men nu är jag i alla fall vaken och pigg!

Skriver lite senare.

Kommentera inlägget här :