Lite kort uppdatering.

publicerat i Vardag.;

Fredags:
Jag och tjejerna gick på freja och tog en cider (eller två, hick) och därefter gick jag och Alex hem till Rikard och kollade på en film - vad den nu heter - och jag promenerade hem med Louise i telefonen runt halv två på kvällen och höll på att skita på mig i mörkret.

Lördags:
Jag tvingade mig själv att sova till halv tio. Vaknade och tvingade mig upp lika fort. Satte mig på altanen och slipade på lite möbler och väntade på att mina gäster skulle komma. Ha ha ha. Alex och Louise kom över och Alex hade bakat världens finaste hallontårta till mig, sööööötnos. Sen fick jag världens finaste, *"A"mummel, &, "F"mummel" tröja av Alex, där det står "And I'm smart too". Ni kan väl aldrig tänka er att den aldrig togs av på hela kvällen, nej nej. Jag tror tillock med att jag somnade med den på. Hur som helst så kom min mormor och min moster och hennes man och firade oss. Sen så kom syrran och alla ungarna senare på kvällen. Där efter så sprang jag praktiskt taget bort till Alex för att göra sällskap med henne och Emelie till Rikard på förfest. På vägen mötte vi upp Louise och Tina på vägen och promenerade upp till Rikard. Väl där så åkte kameran fram och en massa bilder togs under kvällen. Precis innan vi skulle vidare till telegrafen så kom Per och snackade i soffan ett tag. Sen tog vi taxi bort till telegrafen och dansade hela kvällen till en Magnus Uggla - wannabe. Jag och Alex dansade längst fram och fick ett plektrum var! Ha ha ha, inte lite flirtiga gubbarna var mot oss, aaaaaskul hade vi. När vi svettats tillräckligt så gick vi ut och luftade oss. Sen så stack Alex och Rikard hem och jag dansade med Louise och Tina och några fler som kom i min väg. Smått lullig så fick man åka bil hem av snälla "D" som körde mig. Übergulligt av honom. Sen så däckade jag.


Söndag:
Jag vaknade klockan tio och ringde Alex, inget svar...
Började städa mitt rum och fick det att se skapligt ut. Precis när jag var klar så kom Alex och hennes kära mamma och hämtade upp mig och körde hem mig till dem. När vi var där så tog vi oss en liten promenad innan killarna hörde av sig till oss och lyssnade om vi ville hänga på ut till en badplats och bada lite. Självklart bangade vi inte på det utan vi hängde glatt på! Där ute var det skitvarmt, bromsarna surrade omkring oss och satte sig självklart bara på mig och bet till. När killarna badat i några timmar så for vi tillbaka till nynäs. När vi blivit avsläppta så rusade jag hem och sprang vidare till bussen och åkte till syrran i farsta. Där drack jag ett halvt glas vin och kände verkligen hur det tog emot från festen igår och lämnade resten av vinet till handfatet. Där efter satt vi och snackade en massa och bara hade det mys. Jag tog lite promenader med älsta systersonen och hans flickvän och stack hem och kollade på tv i soffan och kollade på en massa kort med syrran...

Måndag:
Vaknade i morse av att jag ÄNTLIGEN hade fått sova ut. Snackade lite med killarna på MSN och skulle hänga med dem ut och bada. Rikard ringde Alex i sista sekunden så hon hängde med ut. Väl där så tog jag mitt första dopp för i år (jag har bildbevis!) Vi satt där från ett till fem och fick riktigt fin färg på oss. Sen så åkte vi hem och blev avsläppta hos Alex, sen rusade vi hem till oss och hämtade upp Kevin och sen så stack vi vidare till fyrkanten och käkade lite snabblunch. Där efter så gick vi ner på hamnen och käkade glass, lät Kevin dansa och springa runt lite på scenen och sen så gick vi till en lekpark och vidare hem för att glana på film. Jag och Kevin drog oss dock hemåt tidigare än beräknat, trots att han sov tryggt i en säng... men what do you do, liksom.

Kort och gott, här är min helg.
Puss&Kram.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Evelin:

var du barnaledig under helgen bara?

Kommentera inlägget här :