Nu är jag hemma igen.

publicerat i Vardag.;
Nu är jag hemma, tjugo minuter innan tolv, jag som lovade min (nu sovande mamma) att vara hemma innan tolv och jag höll det löftet. Ha ha ha, det är nog första gången på länge som jag kunnat fullfölja ett så svårt löfte. Men med tanke på dagen igår som fortsatte till tidig morgon, i morse så insåg jag att jag behövde lite mer sömn än bara fyra timmar. Ehm, i wonder why.

Snart är vi inne på söndagen vilket innebär att det bara är en vecka kvar till Kevin kommer hem igen. Jag börjar redan bli galen av saknad. Men samtidigt så passar jag på att ha kul här hemma med vänner och bekanta. Mamma och pappa blir nog smått galna av att jag inte är hemma någonting. Men dem får helt enkelt stå ut - för varannan vecka (just nu) så är jag hemma i en hel vecka konstant utan avbrott, medan den andra veckan gör jag som jag vill (som magnus ugglas låt vild och skild - vilket stämmer grymt bra in på min vardag just nu). Hur som helst så börjar mina ögon gå i kors.

I morgon tänkte jag göra en resumé på vad jag har hunnit med under veckans gång. Får se om jag har gjort någon nytta då. Ehm, jag tippar dock inte på det.

Puss&Kram, skumbanan.

Kommentera inlägget här :