Vem vill bli vetrenär.

publicerat i Vardag.;
Jaha, då var man hemma i sitt lilla blåa smurfrum igen då. Kvällen spenderades som sagt med fika, snack, mobilkul och vem vill bli miljonär. Men jag tyckte rubriken passade bättre in i spelet dock, inte för att jag vet varför - men det kändes lite roligare att spela då. Hur som helst så har min syrra ringt mig och vi snackade i ungefär en kvart om alla hennes möbler som hon ska ge bort till mig. Underbart. Så till att börja med så kanske Kevins lilla växa säng får stanna kvar här när jag flyttar och att jag istället får en våningssäng till Kevin (då han självklart får sova längst ner) med lådor undertill att förvara leksakerna i! Lövly.

På hemvägen körde J mig på cykeln. Jag hade som baktanke att han skulle få stå och cykla hela vägen hem till sig och jag skulle få sitta på cykelsadeln. Men så blev inte fallet, utan jag blev nedtryckt i barnstolen och fick skumpa där hela vägen hem. Ha ha ha. Jag hoppas att den höll för mig och att Kevin kan sitta där i framtiden.

Jag ska börja lägga in lite bilder nu så att ni får se vad jag har hunnit med under dagen. Ehm, ingenting att skryta med - men jag är fan bäst på att slipa bord. (I alla fall på att göra det halvfärdigt!). Men jag får trösta mig med att det är klart i morgon.

Pusselipuzzel.

Kommentera inlägget här :