Bandit, gråväder, film och gårdagen.

publicerat i Vardag.;
Hela min dag har gått åt till att tvätta håret (vilket inte tog längre tid än nödvändigt), städa rummet, lyssna på bandit och kolla på film. Snacka om en gråtrist dag. Men ibland ska man ha dem också varesig man vill det eller inte. Jag har även spenderat halva dagen med att prata i telefonen med hur mycket folk som helst. Först ringer ingen; sen ringer alla. Gärna samtidigt också, jag vet inte hur många gånger jag fick ursäkta mig i min mobil, då någon ringde på hemtelefonen och vise versa! Men nu har det varit tyst en stund.

Igår var som sagt Louise här. Vi satt och kollade på 30 days of night. En ganska patetisk "rysare" som jag mest satt och skrattade åt. Ingenting intressant hände, någonsin i filmen. Men men. Sen så gick vi och käkade på Pizzahouse och hade det trevligt. Självklart hade jag ett par vita byxor på mig som var full av mörk choklad som måste ha hamnat i soffan, ha ha ha. Så det såg ut som jag hade gjort nummer två. Tack och lov för att jag snodde Louise's sporttröja och knöt runt midjan! Ha ha ha. Men men.

Senare så åkte jag till Malin och drog ut med hennes familj och åkte inlines och hade det trevligt. Vi gick hem till henne och drack te och mös i heta stolen till; vem vill bli miljonär! Ha ha ha. Vi kom i alla fall till 800.000 den här gången vilket vi ansåg som ganska lyckat för att vara oss. Som sällskap hade vi även min underbart snälla granne; Jeanette och hennes lilla dotter Molly! När klockan sagt sitt så gick jag och Nettan hem och lämnade hennes minsting och tog oss en skön promenad ner till badet och tillbaka. Det var niornas avslutningsfest där nere som vi spanade in. Sen drog vi och käkade på shellmacken och så drog vi hem. Jag kom nog hem runt tolvtiden och hade en jättemysig kväll!

Och idag så... sitter jag bara?!
Puss&Kram.

Kommentera inlägget här :