Godmorgon.

publicerat i Vardag.;

Ser ni? Jag fick sovmorgon, en ganska stor sådan också. Fan vad underbart. Kevin hade kommit till dagis ordentligt och Louise är vaken efter min morgonväckning. Jag har även kollat mailen och sett några possitiva svar. Håll tummarna för mig nu, hela tiden - snälla. Idag är det inte någon sol ute. Var tog den vägen efter gårdagen? Det är bara att hoppas på att solen kommer fram mot eftermiddagen så att man kan få lite färg på sig.

Hur som helst. Jag kände mig ganska liten i min säng i natt tror jag. Jag är så ovan vid att sova ensam i min stora säng att jag tog min kudde och la mig längre ner mot fotändan i natt (don't ask me why). Så när jag vaknade så kände jag mig jätte lång som kunde känna slutet av madrassen med fötterna, men det var ju inte riktigt så det låg till, just bara mitt önsketänkande. Ha ha.

Idag ska jag och Louise se på någon rysare eller skräckis och sedan på den där national treasure 2, (med risk för stavfel).

Min kissekatt har öroninflammation och måste kanske avlivas. Fan, bajs. Men igår såg jag hur illa han hade det med sitt öra, då jag trodde att någon unge hade stoppat in en stor leksak i örat på honom. Men icke sa nicke. Det var bara hans öra som svullnat så jävla mycket. Stackars pissemiss. Men vi ska som sagt alla den vägen vandra...

Nej nu ska jag bädda min säng och käka lite snabbt till frulle så ska jag och Louise käka frukost senare. Puss&Kram.

Kommentera inlägget här :