Godmorgon.

publicerat i Vardag.;
Okej, jag är vaken i tid för en gångs skull. Det är dags att vänjas tillbaka till att snart ha Kevin springandes runt benen. Nu är det bara ett dygn kvar, thank god. Ni förstår verkligen inte hur mycket jag har längtat efter honom. Igår blev jag och Ronnie näst intill ovänner igen. Men det börjar bli en vana för min del nu så det är ingenting ovanligt.

Jag ska snart städa undan här hemma. Det mesta är redan städat men det är min säng som skall bäddas och vikas upp som en soffa så att mitt rum blir möjligt att röra sig i. Det ultimata hade nog varit om jag hade kunnat få göra i ordning detta rummet så som jag vill ha det med tanke på att jag lär få spendera sommaren ut här inne. Men icke sa nicke. Sådan tur ska jag inte ha.

Min mor och far är ute på en morgonpromenad i det "fina" vädret. Synd bara att det inte är något fint väder ute - utan att det är molnigt, disigt och bara allmänt skittrist. Jag hade tankar igår om att sticka ut och springa det första jag skulle göra i morse. Men mitt humör ändrades så fort jag fick se hur det såg ut här ute. Snacka om osis.

Jag vet inte hur resten av dagen ser ut. Men när jag får veta så lär ni vara dem första som får reda på det.
P&K.

Kommentera inlägget här :