Sjuk kille och min sterio.

publicerat i Vardag.;
Jag ringde Ronnie för en liten stund sedan. Kevin hade tydligen fått féber i natt pg.a sina magproblem och fått stanna hemma från dagis idag. Han var dock mycket piggare och gladare nu så vitt jag förstod och var hemma hos sin farmor och sprang av sig.

Idag tänkte jag hämta in min fars gamla sterio så att jag också kan få lite musik här inne. För varje gång som jag hämtat in pappas nuvarande sterio till mitt rum så har den försvunnit när jag varit ute och kommit hem igen; av någon underlig anledning... Jag verkar dock inte vara den enda som är i behov av lite musik i vardagen utan att vi tjivas och bråkar om vem som skall få spela vad och hur länge.

Just nu känner jag verkligen ett stort behov av att ha någonting eget en stund. Någonting jag kan inreda och göra ordning utan att andra skall kommentera och lägga sig i. En lägenhet hade verkligen suttit på sin rätta plats nu vid det här laget. Men man kan som sagt inte trolla med knäskålarna som jag ibland önskar att jag hade möjlighet till att göra. Utan jag får kämpa in i det sista för att få det jag söker; ett hem.

Kommentera inlägget här :