Tänka sig.

publicerat i Vardag.;
Tänk! Jag är fortfarande vaken. Kevin drynade in i min famn strax efter halv elva och jag sitter fortfarande vaken. Min mamma somnade ute i soffan och började prata i sömnen samtidigt som jag satt och kollade på den roliga komedin; Nära&Kära. "Dem har börjat med bokförsäkringar, vad tycker du om det?"
Jag började dock asgarva när jag hörde frågan klart och tydligt, och min mamma hoppade till och insåg att orden kom från hennes mun. Ha ha ha. Jag hade faktiskt jätte roligt åt det - inte bara då utan genom halva filmen! Ja, hon är rolig hon.

Jag har även hunnit springa ner till Malin och hämtat en liten leksakshylla som man kan fylla upp med lite leksaker så småning om. Jag skulle så gärna vilja möblera om i (mitt) sovrummet så att man känner sig lite hemma i alla fall. Just nu så står alla saker in mot väggen, runt hela rummet så det finns egentligen inte ens plats för någonting. Hmm, men frågan är hur länge till jag bor här. Vissa saker går som sagt framåt, andra saker står still och just nu så vet jag inte riktigt hur det ser ut på min lägenhetsfront. Jag vet dock att det är mer än en person som letar och sätter upp mig på fastigheter och i olika fastighetsköer, så det är skönt...

Jag kanske hittar mig ett hem snart!

Kommentera inlägget här :