En superduktig läkare.

publicerat i Vardag.;
Tack och lov för att vi hamnade hos världens bästa doktor idag. Hon tog sig verkligen tid att titta ordentligt på Kevins ganska stora problem. Hon blev ganska orolig över att inga hade tittat på detta problemet som lillkillen har haft sedan han var fyra eller sex månader. Men nu hoppas vi på att detta problemet skall leda mot sitt slut och att han ska kunna göra sina behov utan att skrika sönder hela halsen eller blöda något mer. Han fick en bedövningssalva och en salva som ska göra det lättare för honom att ... ja, ni fattar.

Och mitt problem då?
Jo jag gick in och blev kollad av en sköterska - en manlig sådan av huggabugga sort och han sa att det inte var några problem på mina öron och att jag skulle börja dricka svart te? Yes, right. Hade jag velat bli spådd i kaffesump hade jag faktiskt ringt hetalinjen för nitton och nittio. Så hundrasextio kronor pröjsade jag för att få höra att det inte alls var några större fel på mig. Thanks, mannen. Så det blir till att knapra alvedon fram till dess att det läker utav sig själv. Toppen.

Nej. Någon mer akut blir det inte på ett bra tag för min del - jag kan gå till affären och köpa svart te då jag bryter foten, får halsfluss eller akut bronkit, fan, mig spelar ingen roll. Jag är trött på läkare som ger mig receptfritt läkemedel, fuck them. Jag vill ha starka piller!

SKÅL.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av MiCka:

Hahaahah starka piller.. kul =D

2:a kommentar, skriven , av nathalie:

hmms, stackare.
men varför betalar du för läkaren? du är väl 89a?

Kommentera inlägget här :