God natt.

publicerat i Vardag.;
Idag har det hänt en massa. I alla fall roliga saker för en gångs skull. Jag har kapat av mitt hår en liten bit. Konstigt nog så känns det som att det blivit längre. Ehm. Lustigt det där. Sen har jag färgat det - silverblondt typ. Det blev ganska fint om jag får säga mitt. Jag blev helnöjd. Satt i nästan två och en halv timma hos frissan och fick jätte ont i hårbotten av allt slingande och blonderande. Men den som vill vara fin får... ja ni vet.
Vi har inte heller haft något internet på hela dagen, vilket ni kanske har förstått. Jag har ringt till teliasupport i morse men dem sa att det "bara var att starta om..." Nåväl. Det funkade ju... inte. Så Ronnie har precis löst problemet och mina bloggfingrar är i full gång igen med att berätta om hela dagen.
Min mor var barnvakt medan jag var hos frissan. Det var även min kära mor som pröjsade hela kalaset. Tack snälla mamma. Jag måste säga att min mamma är den bästa - för hon sa precis hur jag skulle ha det - och se vilket bra resultat jag fick! Ha ha ha.
Egentligen skulle det stå bodyjam på mitt schema idag också. Men det fick jag skita i, då min hals har börjat strula igen. Inte så kul. Men vad gör man... Så sorry, OP girls, men en annan gång får det bli.
I morgon ska vi upp jätte tidigt jag och Kevin. Vi ska till BVC och gå till en ortopist. Toppen. Vi har väntat nu i över ett halvår på denna tiden som vi hela tiden har fått skjuta upp utav olika anledningar. Ha ha ha. Men nu i morgon SKA vi gå oavsätt om vi är döende eller inte. Men men. Jag bjuder på en bild, från efter det att jag kommit från frissan! Enjoy.

Nu ska jag hoppa i säng snart om jag ska orka upp i tid tills i morgon.
Puss&Kram.


Kommentera inlägget här :