Godmorgon, söndag.

publicerat i Vardag.;

Hela familjen somnade tidigt igår. Runt tio tiden kanske det var. Jag var helt utmattad och seg i huvudet av allt snor som bosatt sig i min näsa. Jag måste ha somnat nästan direkt för att jag märkte inte ens att Ronnie kom tillbaka efter det att han gick upp och släckte ned alla lampor. Då är man ganska trött måste jag säga. Han hade i alla fall haft det roligt igår på mässan och fick se många skönheter. Ha ha ha. Jag ser dock inte så mycket skönhet i en bil. Men men.
Kevin har ätit jätte dåligt sedan igår. Detta kan dock bero på att han har mycket slem i halsen och magen som inte framkallar någon riktig hungerkänsla. Men jag och Ronnie tvingar i honom lite som vi vet att han tycker om. Han blir verkligen gnällig när han inte vet själv vad problemet ligger. Men men, det är bara att se glad ut...
Vi har även hunnit med att leka med Kevin's playdoo hela familjen. Det var verkligen ett underbart bra köp som min mamma kunde göra. Han älskar att leka med leran och han förstår verkligen att man inte får stoppa någonting i munnen, duktig kille.

SKÅL.

Kommentera inlägget här :