Lunch och möte.

publicerat i
Det var ett möte i skolan och det var ABC gruppen som höll i det. Hon tyckte själv att det var lite för tidigt att gå ut med mötet redan nu då det är ett år kvar till studenten ens närmar sig för oss. Men hon hade som sagt fyrahundra andra skolor att åka till - och gjorde hon det inte i tid så skulle dem nog inte hinna informera alla skolor i tid. Vi som var med på mötet vilket var ett tiotal elever, vi fick bestämma vilket paket som vi skulle ha till studenterna i gymnasiet. Så vi plockade i en tjocktröja, en visselpipa, champagneglas, kondomer och en kapsylöppnare - plus att studentmössan ingick i det priset. Så det blev ju en hel del i alla fall. Man fick tjugo procent på paketpriset och femtio procent på mössan om man valde paketet. Så det var ju ganska mycket rabatt också. Men just nu så känns studenten ganska avlägset för mig. Jag har inte ens orkat titta så långt fram i mitt liv. För vem vet - man kanske inte ens kommer så långt.

Jag och Kevin gick så att vi var i skolan runt tiotiden. Emelie såg mig när jag kom, men det tog ett tag för mig att fatta att det var hon. Haha. Jag hade ljuset mot mig och blev bländad av det - men tillslut så föll poletten ned och vi hälsade en snabbis. Jag skulle till skåpet och hänga av alla våra kläder innan vi gick på lunch. Som vanligt så var matsalen inte öppen när vi satte oss där utanför. Men det gick bra ändå. Med rätt sällskap så gick tiden ganska snabbt. Kevin var jätte blyg och han "sov" så fort någon började prata med mig eller honom. Ha ha. När vi väl satte oss för att äta så vägrade Kevin, eller vägrade och vägrade - han hade viktigare saker för sig, som att krypa under bordet, pilla med vagnen och hjulen och kasta ris omkring sig. Och på elkontakthålen skulle han också, den rackarungen. Men tillslut fick han i sig, max fem skedar med mat och fick en massa energi.

Jag har inte fått så många sms under en dag på jätte länge som jag fick då jag satt och åt med Emelie. Alla skulle luncha med mig samtidigt. En kloning hade suttit bra till hands för min del. Amna, Emelie och Lollo kom i alla fall och delade bord med oss. Så lite sällskap fick man. Fler än oss fem fick faktist inte plats. Efter lunchen så ägde mötet rum. Det blev en snabb och ganska stressig lunch för vissa. Men sällskapet var gütt.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sweet 16´s blogg:

Gissa gärna bilden på min blogg :) först in med rätt svar bli länkad, ha en bra dag!

2:a kommentar, skriven , av Mingla ♥:

Mysig blogg du har ♥

Kommentera inlägget här :