Sitter i skolan.

publicerat i
Jaha. Då har man svenska nu då. Vi har blivit indelade i grupper på två - OP och HR i varsin grupp och vi ska berätta om våra författare som vi blivit tilldelad. För min del gick det ganska bra. Jag fick precis ett fem minuter långt tal vilket var det man skulle ha ungefär. Toppen. Jag som inte ens hade övat in talet innan. Anledningen till att jag fick ett fem minuter långt tal är nog för att det tog ganska lång tid att uttala vissa ord jag skrivit - som var extremt svåra att uttala! Haha. Bra där. Men men. Det gick ju tillslut. Med några långa pauser och liknande. Vi var bara två stycken som berättade om våra författare. Resten av klassen var inte klara - suck.
Men men. Det är HR i ett nötskal.

Ja, vi har haft hälsopedagogik lektionen innan. Den var lite småseg, men även det tog man sig igenom. Det var ändå ganska intressant idag så tiden gick ganska fort i alla fall.

Vi kom nästan tjugofem minuter senare till dagis än vad vi brukar. Blev lite småstressigt till skolan. Men det funkade. Jag kom i alla fall inte för sent. Tack och lov. Jag är den som avskyr att komma för sent.
 
Nu är det snart lunch! SKÖNT - min mage kurrar lagom gott.
SKÅL.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Josiee:

godmorgon:)

Kommentera inlägget här :