Svar på tal.

publicerat i Vardag.;
Godmorgon på er denna soliga lördagsmorgon.

Jag gick upp med Kevin för en stund sedan och sprang in på toaletten - och jag vet att han alltid springer efter mig så jag sprang vidare in i köket, rundar vardagsrummet och in i sovrummet igen - där jag stod och klädde på mig. Kevin kommer sakta men säkert runt den vägen som jag har sprungit och under hela vägen skriker han efter "mamma" och jag svarar med tilltalet " Ja - var kan mamma vara? " .

Han fortsätter leta medan jag klär på mig mina sista plagg och så kommer han in i sovrummet och säger " Jaha, där är hon!". Jag stod med öppen mun och frågade vad han sa? Första riktigt långa meningen har kommit ur min lilla killes mun! Jätte duktig har han blivit på att prata under bara några dagar. Förstå om jag säger att jag är stolt över min lilla grabb nu.

Min mamma ska snart komma in med en massa kläder som jag flyttade in hos dem i början av året. Hon blev trött på att dem låg överallt och bara tog plats. Men nu vet jag i alla fall att bo hemma hos mamma och pappa skulle aldrig fungera.

Jag ska snart gå och jobba. Ack - hämska tanke. Hoppas det blir en bra dag idag!
SKÅL.

Kommentera inlägget här :