Bara av princip.

publicerat i Vardag.;

Bara för att jag var så trött igår så kunde jag inte somna. Det är bara av ren princip som min kropp totalvägrade. Så nu är jag helt slut igen, deta beror då på att jag aldrig riktigt kom till ro då det fortfarande stod att det var onsdag i almanackan. Ronnie kom hit en snabbis igår också. Han skulle hämta den resväskan jag hade lånat. Så precis när vi hade somnat in så fick jag sms från honom. (Lika så det - kallar jag för princip.)

Men nu är vi i alla fall vakna och bussen går tolv över sju - eller fem över sju här ifrån. Idag är jag i köket och jag hoppas på lätta uppgifter idag så att jag slipper anstränga mig så fasligt mycket. Och så hoppas jag att det blir en lugn dag idag...

Jag önskar er en bra dag!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Hej!

Intreserad av att få vara modell för en dag?
Bli stylad, sminkad och fotad av en mkt professionell fotograf? För 1700 kr.
Då ingår, make up, hårstyling, fotografering i vår fotostudio i olika outfits som du antingen tar med själv eller lånar av oss då vi har ett mkt stort utbud av läckra kläder och skor i alla storlekar + 10 högupplösta bilder på skiva.

Vi utför även studentfotograferingar i vår studio
under hela maj och juni. för 800 kr,( 1100 om man vill bli sminkad av oss) då får man 10 högupplösta bilder + en utskriven förstoring

Jätterolig grej att ha och få ha upplevt.
Till skillnad från andra " modell för en dag" studios, så ger vi all vår tid och uppmärksamhet till modellen. och håller på ett par timmar istället för på andra ställen där modellen bara har en halvtimme på sig och priserna är mkt högre.

Låter det intresant? eller känner du någon som skulle vilja vara modell för en dag?

Kontakta mig, Linda, [email protected] för mer information och tidsbokning

Kommentera inlägget här :