Besök, schlager och en trött kille.

publicerat i Vardag.;
Farmor och farfar kom över nu ikväll. Jag höll mig mest framför datorn medan Kevin busade runt på baksidan med dem. Jag har varit grymt trött och har egentligen bara väntat på att få egentid då Kevin sover. Inte för att jag vet hur jag skall spendera min nu mer lediga tid när Kevin sover. Men det går nog att ornda på ett eller annat sätt i alla fall.

Nu sover han i alla fall och han var lite smågnällig och ville hålla i min tutte (som alltid). Men den här gången var jag en riktigt elak mamma och sa ifrån på skarpen. Och ser man på! Han somnade egentligen utan problem ikväll. Ha ha ha, ibland har man tur faktiskt.

Farmor och farfar har precis gått nu och jag sitter framför datorn med lite levande ljus runt omkring mig. Tänkte passa på att göra det lite mysigt för mig och ha det skönt. Det blir ingen melodifestival för mig ikväll i alla fall - då jag helst inte ödslar min tid på sånna patetiska program! ha ha ha. Jag sitter hellre och läser någonting kul än att planera inför en melodifestival, så tråkig är jag minsann. Tänk att jag känner dem som faktiskt sitter och räknar ned minutrar för att inte missa det programmet. Ha ha ha. Jag kan lova er att nyår är dubbelt så mycket att räkna ned inför - än vad en schlagerdänga är!

Men det kanske bara är min åsikt.
Ha så kul - ni som slösar era timmar på den ikväll.
Jag tänkte dock slösa min tid på någonting annat roligt, kanske som att blogga?

Kommentera inlägget här :