Fem dagar kvar.

publicerat i Vardag.;
Nu är det bara att hålla tummarna. Jag är en av fem i bostadskön på lägenheten. En possitiv sak är ändå att det är fel nummer till den boende och att man som hyresgäst på så sätt blir osäker på att det är ett så bra område då personen i fråga inte står skriven någon stans och inte heller har en fungerande telefon. Så just nu lever jag på hoppet att dem inte vågar ta kontakt med denna dam (som egentligen är jätte snäll).  Men schh - säg ingenting. Så jag hoppas inte att alla svarar ja - innan dem har sett hur lägenheten ser ut. Nåväl.

Om fem dagar får jag veta om jag får lägenheten eller inte. Skönt. Jag måste ha någon stans att bo - där med bastu.

Nu ska jag gå med Kevin till dagis och sedan vara slö och ta bussen till skolan. Jag är extremt slö idag. Plus att jag är klädd i klänning och det är ingen speciell värme ute såhär tidigt på dygnet. Nej. Nu måste jag röra på fläsket.

PUSS&KRAM.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Micca:

Man måste titta på lägenheterna om man ska hyra av NB ;P (om de nu är dom du ska hyra utav)
Så jag håller tummarna för dig!

2:a kommentar, skriven , av MiCka:

vart ligger den här mystiska lägenheten som du har sökt :P? jätte nyfiken jue!

3:e kommentar, skriven , av Sarah:

men hur vet du vbilken plats du har i kön..???? Det står inte "hos mig" :O. Söker ju oxå för fullt....... och när jag flyttade hemifrån fick jag en lägenhet utan att ha tittat på den ^^.. fast det är ju en fördel att ha sett den iof :P.

Kommentera inlägget här :