Fortfarande hög.

publicerat i Kevin;
Det är tur att mamma inte kommer in i detta rummet förrän i morgon kväll eller sent på eftermiddagen. Då slipper hon se hur det ser ut - för jag tror minsann att vi har en kille som är riktigt hög på socker. Han fick en klubba på pizzerian som han höllt i ett stadigt grepp även när han sov. Och så fort han vaknade så fortsatte han suga och slicka på den nu mer ludna klubban.

Kevin fick något konstigt darrande beteende så fort Ronnie kom hem. Vi båda kunde konstantera att det hade att göra med att han hade sovit ute och hade blivit lite för nedkyld och hade vaknat för fort. Han måste ha rivit sig på någonting i vagnen också då han fick världens rivsår på kinden... stackars liten. Men nu börjar i alla fall Kevin komma till ro lite smått. Han ligger och bläddrar i min mammas gamla pianonotbok som hon hade när hon var tolv år. Ha ha ha. Det var bara si sådär fyrtio(tre)? år sedan kanske. Hmm. Nu håller han på med disko här i rummet då han tänder och släcker lampan också. Suck. Kul att han kan sysselsätta sig med någonting i alla fall! Ha ha ha.

Mamma och pappa sover redan. Dem sov redan när jag kom in här runt sju tiden... eller min pappa kollade på tv i sovrummet och min mamma låg och sussade. Roligt sällskap man har här va? Hmm. Eller inte!

Nåväl. Jag skriver kanske lite senare igen!

Kommentera inlägget här :