God eftermiddag.

publicerat i Vardag.;
Idag har ingen varit speciellt snäll mot mig i klassen. En klasskompis har stått med blommsprutan och praktiskt taget sprutat ner hela mig så att jag blev dyvåt. Lagom till gästerna var här så såg jag ut som en våt katt. Ha ha ha. Sen när jag skulle på något sätt skydda mig så stod en (ehm) kille som är si sådär två meter längre än mig och höll mig kvar. Hur skall man kunna ta sig ur då. När väl våran lärare fick tag i blomsprutan så var han inte så mycket sämre än alla andra - så även han sprutade ner mig ett X antal gånger. När jag väl fick tag i blomsprutan så kunde jag inte få mer skit för det. Ha Ha ha. Alla lärare skällde ut mig som om att jag var en hund. Så min dag har varit extremt blöt och stressig. Vi gjorde Nasigoreng vilket alla gäster uppskattade till max, så det var ju kul. Sen så hade min kompis en rätt med tortillas och möggelost; ehm. Vilket jag inte uppskattar lika mycket kanske.

FK har ringt mig idag - jag får inget underhållsbidrag förrän jag har förflyttats från min adress med barn. Hmm, hur detta nu skall gå till då R vägrar skriva under några papper i tron om att jag kommer ha "så mycket att säga till om". Men jag får ändå en klumpsumma så fort vi har rett ut alltsammans. Så jag måste ringa till skatteverket och förklara situationen så får vi se hur dem kan hjälpa till - och därefter skall jag ringa tillbaka till FK. Krångel, krångel och lite mer problem. Jag har ett så roligt liv just nu. Eller inte. Ehm.

Nej. Jag har faktiskt tagit en massa bilder som jag skall försöka lägga in. Saken är den att mammas dator inte är världens bästa och inte har världens bästa utrymme. Så jag ska försöka få tillbaka min dator på något vänster - som jag inte har tillåtelse till; enligt R. Jag är så trött på alla twister och bråk nu att jag skulle kunna göra vad som hellst för att slippa dem. Sorgligt men sant.

I morgon är det sista dagen som vi har våran restaurang öppen. Så antingen i morgon eller nästa vecka då vi har städdag - så kan jag räkna med en stor hämnd från killarnas sida. Jag hoppas dock att dem tar det lugnt med mig med tanke på att jag är en halvmeter kortare än alla andra! Drömma går ju!

Nej nu ska jag bädda och göra det fint här till pappa kommer hem.
Kanske diska också? Men vi får se.
Puss&Kram, här i sommarda'n.

Kommentera inlägget här :