Godmorgon alla morgonpigga.

publicerat i Vardag.;
Jag räknar mig dock inte in i den kategorin. Trots det så gick jag och Kevin och la oss vid nio igårkväll. Eller Kevin somnade redan vid sju för att han än en gång hoppat över sin middagslur. Slarvigt, men vad gör man. Kevin kom tillbaka till mig vid fem igår - från att ha varit hos sin farmor. Han var ganska grinig och sur över en massa saker. Men det berodde nog på att han inte hade ätit tillräckligt eller sovit någon middag. Han fick dock i sig både middag, lite lördagsgodis framför bollibompa och en vällingflaska innan han somnade in i mitt knä.
Nu på morgonen så har vi spelat lite bowling med toma flaskor i Louise's kök - tillsammans med en basketboll som jag fick av hennes granne i fredags. Ha ha ha. Man tar vad man har! Kevin tyckte i alla fall att det var jätte roligt att få spela bowling och han blir nog ett riktigt proffs på det om han får fortsätta.

Nu är vi hos mamma och pappa - vi promenerade hit vid halv tio och ska snart få gröt till frukost. Kevin sitter och tittar på råttatouille och är helt inne i filmen.

Jag har haft en riktigt bra morgon, utan problem!
Thank god.

Kommentera inlägget här :