Haninge och Telegrafen.

publicerat i Vardag.;
Jag har varit i haninge hela dagen med Louise och hennes syster! Vi har haft det ganska roligt bara det att jag slarvade bort en påse med nyinköpta kläder. Nog om det - jag vet redan att jag är slarvig! Ha ha ha. Men det är bara att handla vidare så att man får igen allt man har förlorat! Ha ha ha. Tur att jag handlade dessa kläder på rea och inte till fullt pris!
Hur som helst, vi promenerade i haninge centrum och handlade upp en massa onödigt. Jag fick bland annat tag på shorts och lite linnen. Så att jag kan känna mig sommrig i sommar. He he.

Nu ska jag snart göra mig i ordning om Malin ringer och drar ner mig till henne, sedan ska jag ut på telegrafen ikväll och dansa av mig all min energi som jag egentligen fick ut redan igår efter alla skrattattacker! Men kul tänker jag i alla fall ha ikväll när jag är barnledig! Jag får passa på helt enkelt.

Ursäkta för en jätte dålig uppdatering men det blir bättre när jag kommer tillbaka till vardagen med Kevin igen - då jag måste vara hemma till åtta på kvällarna för att han ska sova!

Så med andra ord så ses vi i morgon med troligtvis bättre uppdatering då!
Puss&Kram.

Kommentera inlägget här :