Hemma.

publicerat i Vardag.;

Det blev en hel lyckad kväll trots allt. Fan va skönt. Allt gick enligt planerna och vi fick tillock med tid över innan att spendera på Burgerking i farstacentrum. Tim och hans flickvän Diana mötte upp mig vid stationen och vi tog tillsammans sällskap mot centrum och satte oss och åt. Vi hade det riktigt roligt måste jag erkänna!

Vi tog sedan bussen till gullmarsplan och åkte sedan vidare med tunnelbanan till plattan. Väl där så skildes vi åt så att Diana gick (någonstans) och jag tog med mig Tim till stadsteatern. Eller han tog snarare med mig dit då jag känner mig totalt lost inne i stan varesig jag har varit där tidigare eller inte. Men vi kom i alla fall in till lilla scenen och hittade våra platser på "balkongen" ehm, den som går att diskuteras. Jag fladdrade med benen i luften och var snudd på skiträdd för att falla ned. Ha ha ha. Men det gick bra och jag tog mig där ifrån levande.

Snacka om att det var duktiga skådespelare och en jätte bra uppsättning av pjäs efter boken. Jag blev tillock med rädd vissa gånger, så att man verkligen hoppade till och fick rysningar i nacken. Inte för att det var en läskig teater på något sätt. Men allt klaffade så bra till musiken och till rörelserna. Nej så att teater skulle jag lugnt kunna gå på igen. Den var grymt humoristisk också, verkligen så pass att man gladdes åt det ända in i hjärtat.

Nej en hel lyckad kväll var det allt!

Kommentera inlägget här :