I skolan.

publicerat i Vardag.;
Jag sitter i skolan nu. Eller rättare sagt i biblioteket. Jag borde egentligen plugga då jag (om jag inte misstar mig) har prov i morgon - i svenska av alla ämnen. Sen måste jag även plugga på ett prov i samhälle, brott och straff. Jag tror inte att det kommer att vara så stora problem för mig att klara dessa prov - då jag med nöd och näppe har klarat alla prov varje gång. Så jag har nog ett ganska starkt G i samhälle A om jag klarar detta provet också. Jag får helt enkelt nöja mig med det också - då jag inte har satsat så där jätte hårt i just det ämnet.

Det gick bra att lämna Kevin till dagis idag. Vi kom lagom till fruktstunden och han sa tillock med "hej då" till mig utan att gny eller gnälla. Tack och lov för att det finns frukt på dagis måste jag säga. Ha ha ha. Det är så mycket roligare och veta att man lämnar ett oberört barn än att höra honom skrika under hela vägen till bussen. Jag kom faktiskt till bussen i lagom tid den här gången.
Skönt att slippa stressa dem femtio metrarna som det är från dagis till bussen! 

Nu ska jag se om jag kan få tag i Ronnie, igen...

KRAM.  

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av MiCka:

Jahaa men där lär du ju få.. det finns väll as många lägenheter där som står lediga?! de fanns de när vi sökte iallafall.. ingen ville flytta dit pga, att de var i ösmo.

Kommentera inlägget här :