Jag hamnade här i alla fall.

publicerat i Vardag.;

Min mamma ringde mig vid halv sju och sa åt mig att komma över. Jag kände att det var smått ensamt och smått tråkigt hemma hos Louise utan kontakt med utvärlden. Teckningen på mobilen fungerade inte annat än att ringa interna samtal, altså inga mobilsamtal. Så telia måste ha haft något fel på sitt system. Men det kanske har ordnat upp sig nu, jag vet inte. Jag och mamma har i alla fall suttit och bubblat medan Kevin har busat runt med Katten (läs; som katten). Men han var jätte trött så att han somnade ganska snart efter sin talrik med gröt och sina två yoghurtar. Kissen hade även tid att klösa honom vilket ledde till att Kevin storbölade. Men det var hans egna fel då vi sa åt honom ett antal gånger att katten för huvud taget inte ville att han skulle hålla på. Men han lär sig nog, tids nog i alla fall.

Jag och mamma har suttit och kollat på talang hela kvällen. Men nu sitter jag här då Kevin ligger och sover. Min mamma står i köket och pratar (med sig själv?). Pappa har legat och sovit hela kvällen, under tiden som jag varit här och ja - det har inte hänt så mycket mer annat än att timmarna har flytit på och en ny dag har passerat. I morgon är det lördag och för mig betyder inte lördagen något speciellt. Kevin ska ju sova hos mig i morgon kväll så jag lär ju inte få vara uppe så sent - eller snarare ute sent. Men men, jag tror inte att jag går miste om så mycket i alla fall...

Min mamma har skickat mail till högsta chefen på den bostadsförmedlingen vi haft kontakten med - då dem ena stunden säger en sak och nu i andra stunden säger en annan. Fy, jag hatar sånt skit. Men mer än så behöver vi kanske inte gå in på - det är ganska oväsentligt. Hur som hellst så ser våra planer ut att gå åt pipsvängen om jag inte:

  1. Träffar en superrik man (gärna advokat och skitsnygg) dock inget krav.
  2. Hoppar av skolan och går på socialbidrag
  3. Har turen på min sida och vinner en miljon.
  4. Skaffar en etta med kockvrå - omöjligt för mig att laga mat i med andra ord....

Det ser inte ut att vara dem bästa av bästa alternativen i vilket fall som helst. Jag får helt enkelt leva på den kärlek som jag får från alla håll och kanter just nu och försöka hålla humöret på topp. Sommaren ut klarar vi oss i alla fall galant.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Micca:

Vi var också tvungna att ta kontakt med högsta chefen några ggr.

Jag tappade förtroendet för NB helt när jag höll på å jävlades med dom!



Hoppas iallafall att det ordnar sig!

Kommentera inlägget här :