Jag har...:

publicerat i Vardag.;
Städat hela Louise's lägenhet, bäddat sängen, gjort snyggt i badrummet och dammsugit över allt, jag har diskat och plockat i ordning så att det ser bra ut och väntar just nu bara på att Ronnie eller Louise skall höra av sig. Louise slutar jobbet alldeles snart - och Kevin och Ronnie är bjudna på middag hos min kusin. Här sitter jag i mörkret. Jag har inte satt min fot utanför dörren idag annat än när jag lyfte upp vagnen för trapporna då Ronnie var här och hämtade honom. Jag kommer inte ens ihåg om det var skönt ute eller inte. Hmm, jag börjar bli en riktig latmask. Men jag skall ändå gå och hämta Kevin sen så jag får se det som min dagliga motion.
Jag har även hunnit prata med min mamma (ni ser vad man hinner under kort tid) och hon sa att; om mina kalkyleringar om ekonomin stämmer så kommer hon gå in som borgenär för mig. Förstå hur glad jag är nu. Det börjar rätta till sig och gå åt rätt håll nu i alla fall. I morgon ska jag prata med skolkuratorn och se hur långt hon kan hjälpa mig!
Wie.

JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG KAN SJUNGA!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av nathalie:

vilken inställning dom måste ha där. vet flera av mina bekanta som har barn i 2-års åldern som går på gymnasiet nu som lever på soc. dom ska ju tänka utifrån barnets bästa.
tycker du ska ringa ner till dem, kanske kan komma fram till någon trevligare person att prata med, eller om kuratorn kan ringa åt dig, sånt hjälper vår skolkurator till med om man vill.
du är stark!

2:a kommentar, skriven , av Micca:

Det skadar ju inte att testa iallafall!
Man kan ju inte få mer än ett nej..

Kommentera inlägget här :