Kevin.

publicerat i Kevin;
Just nu när jag skulle städa så upptäckte jag till min förvåning att Kevin rivit ned ALLA cdskivor. Toppen. Min städmotivation hamnade helt plötsligt i botten. Men, det är bara att sätta igång och städa städa städa. Egentligen är (var) det inte så mycket att städa. Så det är bara att sätta igång.

Idag hade dem loppis på Kevins dagis. Man kunde gå dit och fynda bland borttappade kläder som nu i detta fallet kostade några kronor - jag orkade dock inte gå dit för att se om Kevin hade någonting i klädväg som man denna gång måste betala för. Hade han det så får det vara. Jag brukar dock vara ganska duktig på att hålla reda på vad jag sätter på honom innan vi ger oss av till dagis så det mesta kommer hem igen. Det är bara vantar och strumpor som gått förlorade som jag dock senare sett på andra barn. Men det är som sagt som en tidigare dagisfröken sagt till mig att strumpor och vantar är en förbrukningsvara. Dem försvinner så lätt och märker man inte strumporna så är det helt omöjligt för personalen att veta vems som är vems. Jag klandrar dem dock inte för jag vet själv hur lätt det är att få med sig andra barnens kläder.

Just nu sitter Kevin och målar i min säng. Han har verkligen blivit jätte duktig på att rita och håller sig (nästan) enbart till de papper han blir tilldelad.

Nej det är bäst att börja städa innan min far kommer in genom dörren!
Jag skriver snart igen.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Malin:

Hejsan.

Jag har fixat en ny telefon och kan nu prata med människor. :) fördel

Men skulle du kunna sms:a ditt nummer till mig?

Kommentera inlägget här :