Lustiga lagar.

publicerat i Vardag.;
Jag håller på att dö. Läste lite på expressens hemsida att det är förbjudet som turist att dö i engelska parlamentet. Hmm, svårt att vara turist i england har jag märkt. Sedan i providence på rhode Island är det totalt förbjudet att sälja tandkräm och tandborste till en och samma kund på en söndag - hallå? vad är det för jävla lag. I Boston får man bara bada efter läkarordanation och i connecticut får man inte gå på händerna över gatan. Ha ha ha.
I illinois är det förbjudet att på sin bröllopsdag ha sex och samtidigt vara ute och fiska eller jaga. Ha ha ha, den var ju lite rolig måste jag säga. I samma stat är det förbjudet att ge sina husdjur cigaretter.
I florida får kvinnor inte hoppa fallskärm på en söndag, dem får inte heller sjunga, klädda i endast baddräkt och inte heller somna under en hårtork. FAN! Jag som hade tänkt åka till florida och göra dessa saker. Dags att stryka det från min önskelista.
I Wyoming är det förbjudet att ha sex i mataffärernas köttdiskar. Men man kan ju alltid hoppa upp på en grönsaksdisk! Jag som alltid önskat mig det. Höhö!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Hehe man slutar aldrig förvånas över det där landet i väst minsann... Undara varför det enligt dom är så skadligt att sjunga iklädd baddräkt?

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Hehe man slutar aldrig förvånas över det där landet i väst minsann... Undara varför det enligt dom är så skadligt att sjunga iklädd baddräkt?

Kommentera inlägget här :