Nu är skoldagen slut.

publicerat i Vardag.;
Jag och Louise har precis kommit hem från plugget nu. Vi slutade visseligen vid tvåtiden men vi åkte hem till mina föräldrar och min mor ringde som en galning till olika fastigheter för att lyssna om dem kunde ta emot oss - helst akut. Men nästan alla hade slutat för dagen och bad oss ringa tillbaka i morgon. Mor min har i alla fall blivit medlem på nynäsbo i min pappas namn. Så det är toppen. Nu står vi och väntar på en lägenhet i centrala nynäshamn till ett billigt pris. Så nu får ni hålla alla tummar och tår ni har för mig och Kevin!

Ronnie ska åka bort i helgen och vill ta med Kevin, dock så vägrar han säga var han ska åka så jag tvivlar stort på att Kevin ska med honom. Inte om han håller på och är så barnslig. Annars hade det gått. Men men. Det är upp till honom. Kevin är ändå hos Ronnie ikväll då vi har tvättstugan här. Det är lika bra att vi får köra av allt i lugn och ro.

Dem på dagis fick höra läget idag också och dem tyckte att vårat preliminära boende lät helt okej. I alla fall för en stund. Sen har jag varit hos skolkuratorn och fått en massa ekonomiinformation. Det ligger runt 8000:- i månaden, inkluderat alla bidrag och dylikt. Sen var jag hos skolsyster och fick nummer till en massa privata fastighets bolag. Hon skulle även skaffa fram fler till i morgon. Toppen! Jag är glad.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av linda:

Vad skont att allt verkar ga sa bra! 8000 ar inte mycket, men sakert tillrackligt for att det ska fungera om du ar sparsam :)

2:a kommentar, skriven , av nathalie:

vet att ni klarar det.

3:e kommentar, skriven , av nathalie:

vet att ni klarar det.

4:e kommentar, skriven , av Therese:

Hoppas det löser sig med lägenhet och allt.. :)
Du är stark denise . :D ni klarar det här

5:e kommentar, skriven , av MiCka:

Hoppas allt e bra med dig! allting löser sig alltid i slutändan! det är bara att hålla ut och vara stark!

Kommentera inlägget här :