Talang, och en sömnig kille.

publicerat i Vardag.;
Grannflickan har barnkalas och en tiotal ungar står och sjunger till Magnus Uggla, Linda Bentsing och Markoolio, Roger Pontare och alla mer eller mindre kända svenska artisterna. Kevin är jätte trött - men jag klandrar honom inte om han inte lyckas somna. Ha ha ha. Snacka om att det är lyhört mellan väggarna, jag kan nästan höra varje ord dem säger till varandra. Mestadels så skriker dem dock. Men ni vet själva hur nio - tio åriga flickor kan vara. Jag tror dock att festen är över till klockan nio!

Talang går på TV nu. Jag är dock ganska besviken över att jag missar det. Men sånt är livet. Det är ingenting som man inte kan ta upp igen via youtube! Min mamma står och bakar sockerkaka och för en (troligtvis) allvarlig diskution med sig själv då hon vid vissa tillfällen faktiskt höjer rösten. Undra dock vem som får lyssna till hennes klagosång då alla i huset valt att gå och sova. Ha ha ha. Stackars överarbetade svenska kvinna.

Nej - i morgon blir det antingen garaget och pyssla där ute. Eller så blir det till att gå på ösmomarknaden. Jag har faktiskt inte tänkt ut vad jag ska göra än. Men det är som sagt några timmar kvar innan jag behöver bestämma mig så att jag har tid på mig. Och det kanske finns något sällskap som vill komma och göra mig sällskap?

Nåväl.
Hur det blir med den saken - det får vi se i morgon.
Puss&Kram.

Kommentera inlägget här :