Uppe för sent, igen.

publicerat i Vardag.;
Jag känner mig inte vidare trött, trots att jag bäddade ner mig i sängen runt halv ett igår och gick upp pigg som en nötkärna klockan sju i morse - utan att klockan ringde eller att Kevin sparkat på mig så masade jag in mig i duschen. Där efter tog det dock inte många minuter innan han kom in och skulle bada med mig; men i alla fall.

I morgon är vi i köket och innan det så ska jag hunnit springa ner med Kevin till dagis. Men det ska nog gå bra och hinnas med det också. Jag menar; mina dagar ser ju ut som så - varje dag. Bara stressa, stressa och hinna tala några ord med fröknarna innan man ger sig iväg på nya upptåg. Men i morgon är det - så vitt jag vet näst sista gången som köket har öppet. Skönt att få ta ledigt från det nu hela sommaren och dra på nya friska tag i höst igen. Vi har dock som mål att slå rekordet i dricks. Ha ha ha - så nu gäller det att ligga i som djur nästa gång som vi har restaurangen. Annars så kan vi se oss själva som slagna.

Jag funderar på att ta någonting smått att äta. Jag hade nämligen skippat middagen. Men vi får se. Jag har nämligen som regel att inte äta efter åtta. Men regler är till för att brytas, annars kan jag inte se någon anledning till varför jag satte upp dem reglerna alldeles själv. Ha ha ha.

Nej nu ska jag ta det lugnt en stund och sen krypa till kos.

Kommentera inlägget här :