Shopping.

publicerat i Vardag.;

Hej alla glada. Och alla andra såklart.

Jag har haft det fullt upp hela veckan känns det som, vilket gett avslag på Kevin som nu ligger i en jobbig förkylning. En sak tycks som sagt aldrig komma ensam! I natt fick vi gå och trängas i Kevins säng när grannarna hade fest med extremt hög, dunka-dunka. Plus att Kevin kräktes i min säng av sin hosta... så det var inte bara grannarnas fel. Halv ett vaknade jag och hörde att dem fortfarande höll på med sin fest, så jag gjorde nog rätt i att tränga mig med Kevin. Idag har jag och mamma gått och handlat upp mitt kylskåp. Kevin fick även två filmer med Molly mus, vilket han älskar! Vi handlade jätte mycket men hamnade under tusenlappen vilket jag tycker förtjänar en... (tänker) - INSER ATT JAG INTE KOMMER PÅ NÅGONTING - Går snabbt vidare på något annat ämne...

Alexandra var hos mig igår, vilket betyder att jag med all säkerhet vet om att hon har kommit hem ordentligt från sin maltaresa! Jag kännde mig smått lättad av att veta att hon inte kommer sticka ifrån sverige det första hon gör igen. PHU. Så nu ska jag störa henne varje gång hon är upptagen med att spela wow!

Nej , snart är det mat hemma hos mamma och pappa och jag ska äta här tillsammans med Kevin innan vi tar våra varor och åker här ifrån!

Pusssskalas...

Kommentera inlägget här :