Föräldramöte.

publicerat i Vardag.;

Jag tänkte passa på att tacka er uthålliga läsare som varje dag tittar in på min blogg utan det minsta tecken på uppdatering. Men trots detta så kollar ni in! Stor stjärna i kanten till er, verkligen.

Idag är det föräldramöte på dagis vilket betyder att jag inte har tid att gå hem med Kevin innan jag ska sticka till dagis igen. Så vi har gjort så att jag stannar här hemma tills mamma kommer och hon åker hem med Kevin till oss och nattar honom - så kommer jag hem när mötet är slut. För hoppningsvis inte allt för sent.

Idag har vi varit i köket i skolan, pengarna till en spanienresa börjar verkligen rulla in nu och det känns riktigt bra att veta att vi är så nära vårat mål - thank god. Idag ska jag sätta mig ner och göra i ordning en meny för nästa vecka i skolan... frågan är bara vad jag ska välja för mat, jag har verkligen stora problem med att välja sånt och för att göra det roligare så tänkte jag ta någonting som ingen annan tidigare har tagit - vilket blir väldigt klurigt med tanke på att jag är sist i klassen med att göra en meny.  Men hur som helst, så ligger det till.

Nu måste jag plugga och få saker gjorda.
Puss&Kram.

Kommentera inlägget här :