Projektarbete.

publicerat i Vardag.;
Hallå i stugan.
Kevin är fortfarande hemma med min mamma och är sjuk. Eller egentligen så är han inte så sjuk längre, utan bara allmänt trött efter alla sjukdomar. Men nu är det fredag vilket betyder att vi får en hel helg tillsammans. Vi har inte varit ifrån varandra mer än 8 timmar under snart två månader, och ärligt talat så börjar det kännas i hela kroppen... men det är som sagt bara att bita ihop.

Jag har endast haft ett prov idag, i naturkunskap av alla ämnen. Och det gick riktigt bra om jag får säga mitt. Jag blev helnöjd. Sen så har jag bara varit i full gång med att planera vårat Projekt arbete. Så vi har tagit mått på våra utvalda som vi ska sy kläder till, åkt ner till tygmans och kollat in tyg och tagit priser, vi har också talat med rektorn och fått henne som projektledare. Så nu kan det inte bli så mycket bättre.

Alldeles strax går min buss och jag ska åka hemåt!

Hoppas ni haft en bra dag!
Puss&Kram.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lilla Jag:

Hej igen! Jag var lite otydlig i min förra kommentar. Det är inte varsin person som sårat oss utan det är samma. Vi har alltså samma ex. Därav min känsla av inkräkteri.



Kram

2:a kommentar, skriven , av Denise:

Då tror jag att jag vet vem det är jag pratar med! Ärligt talat så tycker jag bara att det är roligt att du läser våran blogg, det är roligt att någon intresserar sig - så du ska absolut inte känna att du inkräktar! Jag hoppas fortfarande att du kommer fram till mig och säger hej, när vi ändå är i samma lokal ( om vi nu kommer stöta på varandra! ) Om jag vet vem du är så tar jag första steget, dvs. om jag känner igen dig!

(Så lätt kommer du inte undan!) ;)



Jag hoppas att du fortsätter läsa, då jag verkligen vill att du ska göra det!



Stor kram på dig // Denise.

3:e kommentar, skriven , av Lilla Jag:

Då ses vi!



Kram

Kommentera inlägget här :