Lite PMS, någon?

publicerat i Denise;
Jag vaknade jätte tidigt i morse. Jag kände mig allt annat än utvilad och tvingade mig själv upp i köket för att fixa välling till Kevin för att sedan återvända ner under täcket igen. Uppenbarligen så gick det inget vidare, med tanke på att jag hamnade hos mamma och pappa innan klockan hunnit slå åtta. Uppenbarligen kom jag inte i säng i rätt tid igår, utan tvingade mig själv vara vaken och uppe. Så nu får man sota för sitt uppträdande och stå sitt kast.

Så idag kommer jag känna mig som en PMS dam med överkänsligt humör och hängiga ögonlock!

Igår var sista dagen på min nuvarande (numera dåvarande) praktik. Så stormogården ska jag inte tillbaka till något mer. Nästa vecka blir det till att söka upp en ny, och till nästa lov så söker jag yttligare en ny praktikplats. Jag vet ännu inte vart jag vill vara. Min rygg har sagt ifrån på den senaste praktiken, så jag hopppas på någonting lugnare eller i alla fall inte så mycket tunga lyft på den nästa praktiken. Kevin räcker att få lyfta dagligen. Han tar död på mig långsamt, men säkert.

Trots mitt irriterande humör så har mamma fått för sig att muntra upp mig genom att ta med mig på en shoppingtur och handla in nya byxor som jag kan ha på mig. Äntligen (hör hur jag jublar!) är det enda jag förmår mig att säga. Det kommer inte en minut försent, verkligen inte.

Nästa vecka - eller nästa helg snarare - så är det telegrafen som gäller. Governoren kommer dit och jag ska självklart vara bänkad längst fram som alla andra tidigare gånger som han besökt nynäshamn. Äntligen, (yttligare en anledning att jubla!) så kommer han tillbaka och ger oss sin reaggemusik. Jag kan inte längta mer, helt ärligt.

Puss o Kramkalas.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av M.:

HAHAHA. tyvärr så ha inte Emanuel någon fotboll;)

Så mjo, såhär snabbt går de:P Annars får du sätta dig vid internet lite oftare ;)

2:a kommentar, skriven , av Alexandra:

På lördag smäller det mitt hjärta!

Kommentera inlägget här :