Lite smått och gott.

publicerat i Vardag.;
Det blev som utlovat inte allt för sent.
Kevin somnade för lite mer än en halvtimma sedan. Han fick glass och spela sitt minigolfspelande som han längtat efter i några dagar. Det kanske blir en liten Tiger av honom någon dag trots allt. Han var småtjurig hela kvällen, så jag drack upp min pepsi som jag smuttade på i någon timma och drog med mig honom hem sen. Det blev bara kortismys med vännerna på hamnhaket ikväll. Det är så mysigt att känna kontakten från vänner, trots att man har barn. Man behöver få skratta av sig och få vara sig själv för en kort stund i alla fall. Johanna sminkade mig jätte sött innan vi gick ut, men nu kliade jag mig i hela face't så nu är det utsmetat, lyckost mig. Morgondagen lutar åt en knut på huvudet och solbrillor på, samt gårdagens smink. Det känns  bäst just nu! Ha ha ha.

Johanna gav mig nya kläder idag också. En tröja som hon budade på tradera. En jättesöt tröja för övrigt, samt ett linne från Cubus, en liten söt klänning och annat smått och gott. Så nu har jag ett stort problem!
VAD FAN GÖR JAG AV MINA EGNA KLÄDER. Men det är mitt I-landsproblem och mitt problem att lösa. Jag får börja ha femton garderober - eller typ... ja någonting (någon typ av klädförvaring?) som man kan trycka in sina kläder i. Det enda jag är i brist av nu är jeans. Det kanske man ska önska sig nu i tjugoårs pressent? Mamma!

Grannarna har som vanligt en lördagskväll;
- Fest med en massa människor.
- Högljudda jävlar som kastar ner saker på min uteplats.
- Musik på hög nivå.
- Och värst av allt. EN BAS AV GUDS LIKE.

Dö era jävlar, klockan är tjugo i tolv.

Kommentera inlägget här :