Min studentdag.

publicerat i Vardag.;
Jag beställde hem pizza och kebab till mig och Kevin. Ja, jag är lite trött och seg; Läs bakfull.
Synd bara att levereringen tog närmare två och en halv timme. Nej för att det är inte många ungdomar som beställer mat idag, oohnej! Plus att hon i telefonen hade satt min adress som 3C istället för 3B där jag i själva verket bor. Idiot. Trots att jag hade ringt henne två gånger för att bekräfta.

Dagen igår var bra. Åkte cab som planerat. Var grymt roligt och människor stod helt galna nere i centrum och fotograferade oss. Snacka om att studenten verkligen är en stor dag för Nynäshamnarna. Nej, tacka vet jag nynäs. Gamla hedliga incest Nynäshamn. Mottagningen gick över förväntat. Jag var full som ett as och pussade på min syster som jag vanligtvis aldrig träffar. Jag tror hon fattade min pik i alla fall, där jag förtydligade att vi måste träffas oftare! Jag saknar henne galet mycket i alla fall. Av henne fick jag världens finaste halsband och tillhörande örhängen från "snö". Så det kan inte ha varit så billigt. Tack så hjärtligt.

Av min andra syster fick jag en kockrock där det stod; Denise Student 2009, med en tillhörande mössa i samma text! Plus en massa blommor och nallebjörnar stoppade runt halsen med flaggor och dylikt.

Bilden är tagen från
Johanna's blogg.

Dagen fortsatte efter att jag hade frysit ihjäl i caben. Vi åkte runt i nynäs i en och en halv timme, jublande och skrikande, sjungande och lyckliga. Därefter hamnade jag i något fruset chocktillstånd och tvingades krypa under täcken och filtar hemma på mottagningen för att inte låta mina skakande knäskålar hoppa ur led. När vi fikat, minglat med släkten och värmt upp oss så fortsatte vi vår färd mot Ristomta/Sorunda. Där våran Cabchafför bodde. Han skulle hämta lite öl och grejer så vi hakade på. Sen vidare hem till Johanna där vi bytte om ett X antal gånger innan vi bestämt oss för vilken klädsel vi skulle ha. Innan vi hade kommit på allt, så hade vår chafför fått köra hem mig för att hämta de byxorna som jag verkligen ville ha.

Sen drog vi vidare till Nynäsgården som planerat, vi hämtade såklart upp Alexandra någonstans mellan alltsammans - under och i all röra. Jag kommer inte ihåg. Men vi hamnade på hotellet tillslut och vi fick champagne av snälla söta Tomas, plus en choklad - kola bakelse. Jätte mättande , för övrigt. Där någonstans i Alex I-phone knappande och mitt filosofiska tänk kom jag på det! FAN! Mitt legg ligger hemma. Ringer Johanna för att snällt be henne om att dom hämtar upp mig på nynäsgården för att sedan dra hem till mig och hämta legget och sen vidare till telegrafen. Dom ställde såklart upp!

Hem till mig kom vi runt halv tio, jag sprang in och hämtade mitt legg och föreslog att vi skulle dra till telegrafen direkt. Dom avrådde mig att åka dit såhär tidigt, med tanke på att telegrafen först öppnade klockan tio. Ha! Det visste jag väl?!!
Istället stack vi på en hemmafest som innebar en massa Youtube tittande med vår chafförs arbetskollegor, lite bugg och lite armbrytning. Därefter drog vi på telegrafen. En kö på närmare en timma, en inträdesavgift på 100 spänn och en onödig vistelse på stans trångaste krog på ungefär en timma innan jag tröttnade. Jag var trött.

Åkte hem.



Kommentera inlägget här :