Sallad, bussturen och fortsättningen av boken, Alex.

publicerat i Denise;
Sallad, gurka, tomat, citron, sallad, sallad, sallad, morötter, paprika...
Ja, ungefär så här kan man sammanfatta min dag. Ytterst sällsynt, då vi hade över trehundra konferensgäster vistandes under lunchen och ungefär etthundrafemtio som skulle stanna över lunch. Mina fötter och mina händer var helt darriga framåt halv fyra när jag slutade. Jag fick tillock med ringa dagis för att säga att Kevin fick stanna en halvtimme extra. Det händer max en gång per år, och jag antar att den gången var idag då! Dagisfröknarna bara skrattar åt mig när jag kommer springades med andan långt ifrån lugn och irrar runt och letar efter Kevin likt som en inföding letar efter mat!
- Kevin, var är han? Hallå? Bam-tje...! (mitt smeknamn, istället för Bamse!)

Hur som helst, vi kom hem ordentligt. Det var två tjejer på bussen som fick mig att minnas veckan i spanien ganska tydligt, sättet som de uppträdde mot människorna, och hur de började bli uppkäfftiga mot en dam som fick spratt och började slå på rutan till bussen för att demonstrera mot deras uppträdande. Och tjejerna som satt innanför rutan, (lipandes i trettioårsåldern) asgarvade när busschaffeuren satte foten på gasen för att åka iväg. Jag vet inte vem det var som var mest omogen, jag och Kevin uppträdde mer vuxet än dessa två tjejer i vilket fall som helst.

Idag blir det tidigt i säng, dels för att jag vill ligga och läsa halva natten som jag har gjort de tidigare nätterna. Halv ett har jag släckt lampan de senaste två nätterna! Och ALEXANDRA! Jag är i behov av andra boken snart. Vågar inte läsa vidare förrän jag vet att jag har fortsättningen i närheten!

Idag blir det troligtvis lugnt. Johanna kanske skulle komma över senare, men that's about it.
Kevin sitter ute i vardagsrummet och kollar in Tom och Jerry!
Kan inte bli bättre !
xoxo.




HAHA. Jag vet inte varför - men jag bjuder på en bild från när jag var ... typ tretton kanske!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Alexandra:

Jajajaja, jag ska fixa :D

Kommentera inlägget här :