Klagomuren

publicerat i Högtider;
Och så kom den förbannade snön. Appropå det så har jag har fått inflammation eller någon irritation i axlarna. Troligtvis för att jag ligger i en så konstig sovställning att jag vaknar med både kramp och att armen "sover". Nu kan jag knappt lyfta armarna. Lyckat.

Sen så kommer inte Andreas dotter hit idag som planerat. Trist, verkligen. Med tanke på att det vi firar inte är en högtid för oss vuxna utan för barnen. Eller, egentligen så är alla högtider enbart för barnen om ni frågar mig. Så ju fler barn som närvarar desto bättre högtid. Håller ni inte med?

Jag firar inte högtider. Hade jag inte haft Kevin så hade jag inte firat det alls. Nu till jul kommer vi fira jul runt nyår då Kevin kommer hem till oss igen från sin pappa. Det kan bli jättemysigt. Det är ju trots allt inte datumet som bestämmer när det är jul utan det är familjens närvaro och det mysiga man gör tillsammans under högtiden som spelar in.

En högtid utan barn är ingen högtid helt enkelt. Det är en vanlig tisdag, onsdag eller torsdag med inslag av tomtar, kycklingar eller spöken och gastar.

Bara så ni vet.


Tack och lov för att vi har Kevin på årets påskhelg. Någon att skämma bort. ♥

Kommentera inlägget här :