Söndag och painful måndag.

publicerat i Denise;
Vad har hänt de senaste dagarna?
Okej, ärligt talat så tog jag bloggledigt igår bara. Men det har hänt massa sen dess. Not.
Idag stukade jag foten. Riktigt ont börjar det göra nu.
Regel nummer ett. Gå inte i högklackade skor, ever. Det händer bara dumheter då. Plus att man inte blir längre av det på riktigt. Så i själva verket funkar det bara för att lura andra. Plus att chansen är stor att man bryter både ett och två ben i kroppen om man går i det. Så avstå helst helt.

I lördags spenderade jag och min älskling vaken tid fram till halv sju på söndagsmorgonen. Vi låg bara och pratade och det var uppenbart att vi hade mycket att prata om med tanke på att samtalet höll på från ett till halv sju. Mindre roligt var det när Kevin kom och knackade mig på ryggen och bad om frukost, halv nio. Ingen big deal liksom. Jag cyklade iväg till mamma och pappa lagom till halv tio och storhandlade på förmiddagen. Kevin satte jag framför Minecraft, så han var uppenbart nöjd och Andreas fick sova.

Nu ligger vi i sängen, vilket inte är allt för ovanligt för att vara oss. Jag skyller på min fot som dunkar ut blod till alla tår för tillfället och mitt ben vid sidan av fotknölen som ilar till varje gång jag rör foten. Ganska shysst ursäkt om du frågar mig.

Ja, det är synd om mig.
Brist på sömn och ont i benet.
Vad kan vara värre än det?


Killen i bakgrunden är underbar. ♥

Kommentera inlägget här :